KLIMATSKE NAPRAVE

V ponudbi imamo kakovostne klimatske naprave priznanih znamk, ki se odlično obnesejo v najnižjih temperaturah zunaj in majhno porabo. Prav tako so zelo estecko dizajnirane, da jih lahko umestimo v vsak prostor.

Fujitsu klimatske naprave

Poznamo dve vrsti klimatskih naprav. To so split klimatske naprave in multi split klimatske naprave.

Split klimatske naprave so deljene naprave. Imajo notranji del in zunanji del v katerem je tudi kompresor. Montažo mora izvesti usposobljen inštalater klima naprav.

Multi split naprave so deljene naprave, kjer je na zunanjo enoto priključenih več notranjih enot. Notranje enote so lahko različnih izvedb, kot so stenske, kanalcske, kasetne idr.

pdficon
Katalog klima naprav Fujitsu

Mitsubishi klimatske naprave

Mitsubishi Electric je vodilni v svetu pri klimatskih sistemih za stanovanjske, trgovsko poslovne in prav tako industrijske objekte. Prizadevanje k boljšemu in bolj udobnemu življenju v prostorih se je začelo že leta 1921, s predstavitvijo električnega ventilatorja. Ta je postal takojšen hit in malo več kot 10 let kasneje je Mitsubishi Electric začel proizvajati hladilne sisteme. Izziv, da ustvari klimatske naprave, ki bi lahko sledile vedno spreminjajočim se Japonskim klimatskim pogojem, je pripeljal do razvoja nadvse sofisticiranih in trpežnih naprav in sistemov, ki lahko prenesejo konstantno uporabo v vseh klimatskih pogojih na svetu. Največji poudarek je na tehnologiji klimatske naprave, ki je usmerjena v razvoj z odličnimi energetskimi prihranki, s čim tišjim delovanjem in enostavno uporabo z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Mitsubishi Electric klimatska naprava omogoča leta in leta nemotene uporabe.

Vir: Ream.si

Pri nas poleg prodaje klimatskih naprav Mitsubishi opravljamo tudi servis in montažo klimatskih naprav kot so:
– sobne klimatske naprave
– profesionalne klimatske naprave
– klimatski sistemi VRF

pdficonKatalog Klimatskih naprav Mitsubishi